måndag 30 april 2012

KM-2

En seg historia för oss, körde samma vatten som km-1 med skaplig aktivitet på lodet men inte ett pet. Vid 11 snåret började vi åka båt i syfte att reka lite inför Vänern Trophy, hittade ett område med varmare vatten men det gav inte nått. Bra fiskat av topp 3, Söderlund, Cigarr samt Dilén. Nu laddar vi för nästa helg.

måndag 16 april 2012

KM-1

Börjar med att gratta topp 3, bra fiskat. För egen del var det en trög fm, med endast ett ryck o släpp, för att bli bättre efter lunch med tre returer en gk och två tappade.
Det rack till en 4:e plats vilket är en ok början på km-serien.

lördag 14 april 2012

Dubbelhugg!

Tappade den ena och retur(60cm) på den andra.

Skickat från min iPhone

Allt i!

fredag 13 april 2012

KM-1

I morgon kör vi första tävlingen för i år, taktiken är som vanligt helt öppen.
Vi är glada om vi är överens när starten går! I fjol på KM-1 drog vi söderut och hade bra fiske på fm. Flera guider har fiskat riktigt bra idag när man kollar bloggarna så vi får hoppas man kan hitta en fläck som håller lite fisk.

söndag 8 april 2012

Trögt idag!

Prövade en del med nors idag samt en del nya skallar och tacklingar. 2 napp(på löja) som klev av och 2 tuggade löjor samt en Gädda när vi började riva. Första gången med nors för min del, lite svårare att få till gången med dem annars såg de ok ut. Verkade som det var ganska trögt för de flesta på Grumssidan idag. Nästa helg blir det till att köra första km tävlingen, nya friska då!

torsdag 5 april 2012

Slomfiske

Bra utdelning ikväll, ca 900 på knappt 2 timmar och lagom storlek för huvorna.